maitta 2

Jeugdtheaterschool Maitta op Theatertour.

De voorstellingen van JTS Maitta spelen dit jaar allemaal op meerdere locaties.

Hierdoor krijgen de leerlingen extra ervaring in het aspect 'optreden'. Met zorg zijn er een aantal mooie locaties in Hilversum uitgezocht. Allen met een verschillende entourage. Het theater met zijn veilige intimiteit en theaterlicht, voormalig hoofdpostkantoor vanwege zijn kale maar inspirerende ruimte, een festival in de open lucht, de begraafplaats buiten maar toch omsloten.

Tegelijk leren de leerlingen zo om met een andere blik naar hun eigen stad te kijken.Wat zijn uitdagende locaties om te spelen in Hilversum? Hoe is het om dezelfde voorstelling een aantal malen achter elkaar op verschillende locaties te spelen? Wat is het verschil in publieksreacties?
Er zullen in het postkantoor op de Brink twee voorstellingen gespeeld worden.


Op Zaterdag 23 juni speelt "Bloedlijn" om 16.00u en 20.00u. Een jongerenproductie geïnspireerd op toneelstukken van F. G. Lorca.
Familielijnen blijken bloedlijnen als geheime verlangens de knellende banden tot explosie brengen.

Op zondag 8 juli speelt "Coriander'" om 16.00u en 19.30u. Een jongerenproductie gespeeld door 14 jongeren. 'Coriander speelt zich af in twee werelden: in een sprookjeswereld én in Engeland in de 17e eeuw. In beide werelden zijn er roerige tijden. Het meisje Coriander moet tovenaar Medlar helpen om 'De Schaduw' uit handen te houden van de boze Koningin Rosmore. Zal het haar lukken?

Reserveren voor beide voorstellingen: 06 1215 7557. Entree E7,-.
Wlt u info over de andere theatetouractiviteiten :kijk voor de uitgebreide speellijst op www.maitta.nl